Nollis®-webinaari: Vastuullisuus ja työturvallisuus - missä mennään?

Vastuullisuus korostuu yhä enemmän työpaikoilla ja liiketoiminnassa. Webinaarissa käsitellään, miten vastuullisuus ja työturvallisuus yhdistyvät käytännön toiminnaksi työpaikalla.

Vastuullisuus korostuu yhä enemmän työpaikoilla ja liiketoiminnassa. Webinaarissa käsitellään, miten vastuullisuus ja työturvallisuus yhdistyvät käytännön toiminnaksi työpaikalla. Mitä uusia näkökulmia vastuullisuus tuo esimerkiksi työturvallisuuden kehittämiseen ? Näihin kysymyksiin etsitään vastauksia joulukuun webinaarissa.

Webinaarin järjestää Nolla tapaturmaa -foorumi, joka on työpaikkojen verkosto tavoitteenaan työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin jatkuva parantaminen sekä hyvien käytäntöjen levittäminen. Foorumin punaisena lankana on yhdessä kehittäminen ja oppiminen niin omalla työpaikalla kuin muiden työpaikkojen kanssa. Tapaturmien lisäksi tähdätään nolla-ajatteluun myös muissa työterveyttä ja -turvallisuutta uhkaavissa asioissa. 

Ilmoittaudu webinaariin

Tämä Nolla tapaturmaa -foorumin järjestämä maksuton webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille, myös muille kuin foorumin jäsenille. Laita sana kiertämään!