Materiaalit

Nolla tapaturmaa -foorumi julkaisee turvallisuus ja työhyvinvointiaiheista materiaalia ja ohjeita viestinnän tueksi ja kampanjoiden järjestämiseksi työpaikoilla. Alla muutama maistiainen foorumin jäsentyöpaikoilleen tarjoamasta materiaalista. Tutustu ja ota käyttöön!

Nolla on yhteinen asia

Kansainvälistä työturvallisuuspäivää vietetään jälleen 28.4.2019, Nolla tapaturmaa -foorumi tarjoaa materiaalia yhteiseen hetkeen työpaikalla.
Kerää työpaikallasi porukka yhteen ja viettäkää hetki vaihtaen ajatuksia työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista. Katso ohjevideo ja lataa materiaalit alta!


 

Nolla on yhteinen asia -juliste ja ohje (pdf)

Nolla on yhteinen asia -kortit (pdf)

Nolla-ajattelu -video (youtube)

Turvallisuus kuuluu jokaiselle

Miten voit parantaa omaa ja toisten turvallisuutta työssä ja vapaa-ajalla? Tutustu Turvallisuus kuuluu jokaiselle -ohjeeseen ja hyödynnä A3-kokoiset julisteet.

Turvallisuus kuuluu jokaiselle -ohje (pdf)
Miten arkityössä voin parantaa omaa tai toisten turvallisuutta? -julisteet (pdf)

Tuumataan yhdessä -ideakortit

Tuumataan yhdessä -ideakorttien avulla voitte suunnitella ja toteuttaa esim. työturvallisuus aiheisen tempauksen työpaikallenne. Korttien aiheina ovat työsuojelu, työhyvinvointi, matkatyö ja aivotyö.

Työsuojelu tutuksi (pdf)
Puhutaan työhyvinvoinnista (pdf)
Matkatyön kuormitus hallintaan (pdf)
Kehitämme sujuvaa aivotyötä (pdf)

Kyläpäällikön päiväkäsky

Kyläpäällikön päiväkäsky -kortin avulla voi aktivoida keskustelua työturvallisuudesta ja työhyvinvoinnista sekä pohtia konkreettisia toimenpiteitä niiden parantamiseksi. Kortti on suunnattu erityisesti kunta-alalle.

Kyläpäälllikön päiväkäsky (pdf)

Visio Zero Forum

A brief presentation in english.

Finnish Vision Zero Forum