Saavutettavuusseloste

Päivitetty 16.9.2020

 

Työterveyslaitoksen Nollis-verkkopalvelu pyritään tuottamaan saavutettavalla tavalla. Tämä saavutettavuusseloste koskee www.nollis.fi verkkosivua ja Nollis®-jäsenpalvelua.

Vaatimustenmukaisuus

Nollis-palvelu vastaa pääosin WCAG 2.1 standardia vaatimustasolla AA.

Ei-saavutettava sisältö

Nollis-jäsenpalvelu sisältää webinaaritallenteita, joita ei ole tekstitetty. Webinaaritallenteita on suuri määrä, josta syystä niitä ei kohtuuttoman rasitteen vuoksi ole mahdollista saattaa täysin saavutettaviksi. Sama sisältö on osin saatavissa webinaaritallenteiden kalvomateriaaleista sekä palvelussa olevasta tekstimuotoisista sisällöistä.

Saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 13.8.2020. Selosteen tiedot perustuvat automaattiseen testaukseen, käyttäjätestaukseen sekä itsearviointiin.

Palaute ja yhteystiedot

Nollis®-verkkopalvelun saavutettavuuteen voi antaa palautetta Työterveyslaitoksen yleisen saavutettavuuspalautteen kautta.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000