Hei, olen Tiina-Mari Monni, Nolla tapaturmaa -foorumin uusi tuotepäällikkö

Olen aloittanut 9.1.2017 Työterveyslaitoksen koordinoiman Nolla tapaturmaa –foorumin tuotepäällikkönä. Tehtäväni on foorumin johtaminen ja kehittäminen.

Se on innostava ja haastava tehtävä, jota saan tehdä yhdessä Nolliksen huipputiimin ja hienon verkoston kanssa.  Odotan innolla teihin foorumin jäseniin ja muuhun foorumin verkostoon tutustumista! Viimeistään kevätseminaarissa Lahdessa tavataan.

Ennen Nollista olen työskennellyt kehittämis- ja johtotehtävissä Työturvallisuuskeskuksessa, koordinoinut työelämäohjelmia ja niiden projekteja sekä osallistunut kehittämismenetelmien rakentamiseen. Olen myös kouluttanut ja valmentanut eri organisaatioita. Ammatillisen työurani olen aloittanut Työterveyslaitokselta parikymmentä vuotta sitten. Koulutukseltani olen DI.

Tärkein tehtävämme on palvella teitä foorumin jäsentyöpaikkoja. Tänä vuonna pääsette mukaan ajankohtaisiin webinaareihin ja Nollis-kahveille. Tuotamme myös helposti hyödynnettävää materiaalia Nollis-palveluun ja kehitämme uusia ominaisuuksia turvallisuustietojen arviointiin.

Tiina-Mari Monni
Nolla tapaturmaa -foorumin tuotepäällikkö
Työterveyslaitos

Ilmoittaudu Nollis-kevätseminaariin Turvallisuus on välittämistä, 16.-17.5. Lahti